landings-page

Home landings-page
DELFT, DEN HAAG, PIJNACKER, DELFGAUW, VOORBURG, WESTLAND

RIBOGLAS® Glashandel BV, uw Dealer voor al uw glas producten in Zoetermeer en heel regio Haaglanden.

Riboglas® biedt als glaszetter en als slotenmaker een 24/7 spoed service. In de hele regio (Delft & Haaglanden) zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse. Wij zijn naast slotenmaker en glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.

OFFERTE BIJ RIBOGLAS® IS:

 • Inclusief gratis inmeten
 • Snel en eenvoudig
 • Kostenloos & vrijblijvend
 • Inclusief advies
 • Transparant en helder over
 • prijzen en montage
SNEL

Isolatieglas binnen 24 uur leverbaar!
Enkelglas Figuurglas Spiegels Veiligheidsglas zoals draadglas en gelaagdglas allen direct leverbaar!

ONZE VISIE

Transparant en helder over prijzen en montage!
24/7 bereikbaar!

ONZE BENADERING

Kostenloos & vrijblijvend een offerte op maat:
Inclusief gratis inmeten
Inclusief advies

KWALITEIT & VAKMANSCHAP

Glas is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand, dus laat u natuurlijk alleen een vakman uw glas plaatsen. Als u Riboglas® inschakelt verwacht u kwaliteit. Wij hebben alle glassoorten in het assortiment en kunnen u adviseren over de juiste glassoort voor iedere toepassing.

Riboglas® bestaat al ruim 25 jaar in de regio en is ondertussen een begrip in kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren altijd alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Riboglas® is ISO 9001 gecertificeerd en wij zien kwaliteit als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

GLAS VERVANGEN & (SPOED)REPARATIE. BEL 079-7600068

Een kapot raam of ruit in Zoetermeer? Bel direct 079-7600068 en Riboglas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren! Onze glaszetters staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om particulieren en/of bedrijven met glasschade, in de gehele regio Haaglanden te helpen. Als u nu belt zijn wij binnen 30 minuten bij u in Zoetermeer ter plaatse en helpen u direct.

ENKEL- EN DUBBELGLAS VERVANGEN

U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Onze collega’s zullen de situatie ter plaatse inspecteren en met de passende oplossing komen. Alles in overleg met u uiteraard. In veel gevallen kan onze glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kan direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we uw glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening.

KOSTEN & AFHANDELING MET UW VERZEKERING

De kosten voor de spoedreparatie worden vooraf met u besproken. Indien van toepassing nemen wij contact met uw verzekering op, om de schade te verhalen en nemen al het papierwerk voor u uit handen. Dus bel ons 079-7600068 en wij regelen verder alles voor u.

REGIO & BEREIKBAARHEID

Riboglas® is centraal in Haaglanden gevestigd en met onze meerdere serviceteams in de gehele regio Haaglanden zijn we binnen 30 minuten bij u in Zoetermeer. U kunt Riboglas® is op elk moment van de dag bereiken via 079-7600068. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter nodig heeft. En dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u… Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen.

GLASSCHADE? Kies voor de 10 zekerheden van Riboglas®

 • Wij repareren glasschades aan uw woning
 • winkel en bedrijfspand
 • Riboglas® is 24/7 bereikbaar op 079-7600068
 • Binnen 30 minuten bij u in Den Hoorn ter plaatse
 • Direct hulp (reparatie of noodvoorziening)
 • U ontvangt vooraf een prijsopgave
 • Gecertificeerd personeel
 • betrouwbaar en deskundig!
 • Gratis inmeten
 • Wij helpen bij de afhandeling met uw verzekering!
 • Wij repareren ook sloten en verhelpen inbraakschade.
 • Na afloop ruimen we alles netjes op en voeren het oude glas af.

Bel direct onze 24 uurs dienst: 079-7600068

Bereikbaarheid

Riboglas® is op elk moment van de dag bereikbaar. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter of slotenmaker nodig heeft. En dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u… Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen.

Vakmanschap

U laat natuurlijk alleen een vakman of vakvrouw uw glas plaatsen. U kunt pas de beste keuze maken als u een gedegen advies heeft gekregen. Riboglas® kan u de juiste glassoort adviseren voor iedere toepassing. Glas is een essentieel onderdeel van uw huis of bedrijfspand.

Kwaliteit

Als u ons inschakelt verwacht u kwaliteit. Anders had u het ook wel door een mannetje in de buurt kunnen laten doen. Wij begrijpen dat. Riboglas® levert alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Riboglas® is ISO 9001 gecertificeerd. Binnen onze organisatie en binnen ISO 9001 wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

Snelheid

In veel gevallen kan de Glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kunnen direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we uw glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening.

Een kapot raam of ruit? Riboglas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren! 24/7 service, in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft.

GLAS VERVANGEN DOOR RIBOGLAS®

Enkel en dubbel glas vervangen

U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Onze collega’s zullen de situatie ter plaatse inspecteren en met de passende oplossing komen. Alles in overleg met u uiteraard.

Kosten & contact

De kosten voor de spoedreparatie worden vooraf met u besproken. Indien van toepasing nemen wij contact met uw verzekering op, om de schade te verhalen.

Afhandeling met uw verzekering inbegrepen

Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun

Beschikt u niet over de maten van het glas?

Vraag een offerte aan

Onze monteur komt langs om u wensen en/of mogelijkheden met u door te nemen

Inclusief gratis inmeten

Beschikt u niet over de maten van het glas? Onze monteur komt langs om u wensen en/of mogelijkheden met u door te nemen.

Snel & persoonlijk

Maak gebruik van RIBOGLAS® glaszetter en slotenmaker 24/7 spoed service. In regio (Delft & Haaglanden) zijn wij binnen 30 minuten ter plekke.

Kostenloos & vrijblijvend

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor een of meer van onze producten of diensten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Inclusief advies

RIBOGLAS® Glashandel BV voorziet u van advies door onze ervaren medewerkers. Zij staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen

Een offerte snel & gemakkelijk op maat

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor één of meer van onze producten?

Beschikt u niet over de maten van het glas, of dergelijke? Vul dan enkel uw persoonlijke informatie in en wij nemen contact met u op.

Onze monteur komt langs om u wensen en/of mogelijkheden met u door te nemen. Vandaar uit volgt een vrijblijvende offerte.

 • Inclusief gratis inmeten
 • Snel en eenvoudig
 • Kostenloos & vrijblijvend
 • Inclusief advies
 • Transparant en helder over prijzen en montage

Persoonlijke informatie

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, doc, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Aanvullende informatie

  Kies uw product en dienst

  Kies uw product en dienst(Vereist)
  Kies uw product en dienst(Vereist)
  Toestemming(Vereist)