Glaszetters gezocht!

Riboglas zoekt glaszetters!

Als glaszetter werk je zelfstandig of in een team en maak je onderdeel uit van een sterk groeiend jong en informeel bedrijf...

Solliciteer Direct Sluiten

Lek isolatie glas / dubbel glas

Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas. Het vocht tussen dubbel glas is niet te verwijderen tussen de glasplaten. Het is aan te raden de ruit te vervangen. Het vervangen van dubbel glas kan Riboglas® Glashandel  voor u uitvoeren!

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken op: 015 760 06 78

Meest voorkomende oorzaken van vocht in het dubbel glas is:

 •  Einde van de levensduur dubbel glas(na 10 jaar)
  •    Verkeerd plaatsen door een glaszetter
  •    Onvoldoende onderhoud
  •    Een fabricagefout van het dubbele glas

Einde van de levensduur

In de meeste gevallen heeft dubbel glas een fabrieksgarantie van 10 jaar. Na 10 jaar neemt de kwaliteit van dubbel glas af en de kans op lekkage neemt toe. Wanneer thermopane/dubbel  glas aan het einde van zijn levensduur is (maximaal 30 jaar), is het aan te bevelen het dubbel glas te vervangen. 

Verkeerd plaatsen door glaszetter

Indien een glaszetter het dubbel glas verkeerd heeft geplaatst bestaat er een kans dat het dubbel glas lek gaat en condens tussen dubbel glas terechtkomt. Wanneer dit het geval is en de lekkage ontstaat binnen 10 jaar, moet de glaszetter de dubbele beglazing kosten voor zijn rekening nemen en het dubbel glas vervangen. 

Onvoldoende onderhoud

Het kan voorkomen dat de kozijnen slecht zijn onderhouden en daardoor een lekkage in het dubbel glas ontstaat. In dit geval komen de kosten voor het vervangen van dubbel glas voor eigen rekening. Bij een erg slechte conditie van kozijnen, kan het zo zijn dat u beter naast nieuwe dubbele beglazing ook nieuwe kozijnen kunt plaatsen. Uiteraard treden wij in zo’n geval altijd met u in overleg en zorgen wij voor de scherpst mogelijke offerte.

Een fabricagefout van het dubbel glas

Tijdens de productie van het dubbel glas kan de fabrikant een fout hebben gemaakt. Als de glaszetter constateert dat de lekkage daadwerkelijk door een fout in de fabricage zit, kunt u van de fabrikant van het dubbel glas een nieuwe ruit krijgen. In sommige gevallen ontvangt u een vergoeding voor het herplaatsen van het dubbele glas door een monteur.

Voorbeeld van een lekke isolatie ruit

OFFERTE

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor één of meer van onze producten? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons: 015 760 06 78

Persoonlijke informatie


Aanvullende informatie

* deze velden zijn verplicht

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens te verwerken en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Ik heb op deze website de privacyverklaring gelezen wat Riboglas wel en niet met mijn gegevens doet.

OFFERTE BIJ RIBOGLAS® IS:

 • Inclusief gratis inmeten
 • Snel en eenvoudig
 • Kostenloos & vrijblijvend
 • Inclusief advies
 • Transparant en helder over
  prijzen en montage

GLASSCHADE?

Glasschade aan huis of bedrijfspand?
Slot kapot, buitensluiting of sleutel afgebroken?

 • Bel onze 24 uurs dienst bel direct: 015 760 06 78
 • Glasschade? Wij helpen bij de afhandeling met uw verzekering!
 • Gecertificeerd personeel, betrouwbaar en deskundig!
 • 24/7 bereikbaar!
 • Advies of vrijblijvende offerte? Neem hier
  contact met ons op.

INFORMATIE

 • Bereikbaarheid

  Riboglas® is op elk moment van de dag bereikbaar. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter of slotenmaker nodig heeft. En dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u. Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen.

 • Vakmanschap

  U laat natuurlijk alleen een vakman of vakvrouw uw glas plaatsen. U kunt pas de beste keuze maken als u een gedegen advies heeft gekregen. Riboglas kan u de juiste glassoort adviseren voor iedere toepassing. Glas is een essentieel onderdeel van uw huis of bedrijfspand.

 • Kwaliteit

  Als u ons inschakelt verwacht u kwaliteit. Anders had u het ook wel door een mannetje in de buurt kunnen laten doen. Wij begrijpen dat. Riboglas levert alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Riboglas is ISO 9001 gecertificeerd. Binnen onze organisatie en binnen ISO 9001 wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

 • Snelheid

  In veel gevallen kan de Glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kunnen direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we uw glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening.

Telefoon:
015-760 10 88

Cyclotronweg 33-37
2629 HN Delft

© Copyright Riboglas® | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau ONS bv
GLASSCHADE? WIJ ZIJN 24 UUR PER DAG, ZEVEN DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR!BEL VOOR INFORMATIE 015 - 760 06 78