Glaszetters gezocht!

Riboglas zoekt glaszetters!

Als glaszetter werk je zelfstandig of in een team en maak je onderdeel uit van een sterk groeiend jong en informeel bedrijf...

Solliciteer Direct Sluiten

LANDELIJK NETWERK AAN PILKINGTON DEALERS.

De Pilkington dealers zijn vakmensen die weten waar zij het over hebben en kunnen u van deskundig advies voorzien. Het lijkt immers allemaal zo eenvoudig, maar iedere situatie vraagt om een eigen vakkundige oplossing!

Pilkington informeerd en traint haar dealers voortdurend en zorgt zo dat ze aan haar én uw hoge kwaliteitsverwachtingen blijven voldoen. een Pilkington dealer biedt u kwaliteit in glas en kwaliteit in service, nu en in de toekomst.

DUBBELGLAS DRAAGT BIJ AAN DE VERMINDERING VAN UW ENERGIEVERBRUIK.

Met glas maken we het leven mooier. Glas is een uniek materiaal: het laat licht door en creëert comfort. Met glas richten we ruimtes in, geven we vorm aan het licht, beperken we onze energiekosten en beschermen we mens en omgeving. Voor vrijwel alle delen van uw huis geldt dat het energieverbruik sterk verminderd kan worden met behulp van ons dubbelglas.

Naast energiebesparing zijn er nog een wereld aan andere mogelijkheden met glas. Zoals zonwering, geluidwering, brandwering, veiligheid en bescherming, maar ook zelfreinigend glas. Er is zelfs een innovatief systeem waarbij de zonwering in het dubbelglas geïntegreerd is, dat biedt uitstekende zonwerende eigenschappen en de zonwering wordt niet vies en hoeft u dus nooit meer schoon te maken.

PILKINGTON, SYNONIEM MET GLAS.

De Hermitage Amsterdam, de Ziggo Dome en de Algemene Rekenkamer. Zo maar drie prestigieuze gebouwen waarvoor Pilkington Benelux het glas heeft geleverd. Ook in andere bedrijfspanden, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, hotels, scholen, sportcentra, musea en natuurlijk woningen vindt u Pilkington glas. Opgericht in 1826 heeft Pilkington zich ontwikkeld tot internationaal toonaangevend glasproducent. Daarom is Pilkington inmiddels synoniem met glas. Innovatie en de zorg voor de wereld om ons heen staan altijd centraal. Aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de organisatie.

De essentie van het beleid van Pilkington is dat de medewerkers en leveranciers bij beslissingen een zorgvuldige afweging maken tussen mens, bedrijf en omgeving. Door het maken van bewuste keuzes wil Pilkington een rol spelen in het bewerkstelligen van een betere wereld. Pilkington maakt deel uit van de NSG Group. De NSG Group vervaardigt glas en beglazingsproducten voor de bouw-, auto- en speciaalglasmarkt in 29 landen op vier continenten. Wereldwijd heeft de NSG Group circa 28.500 medewerkers en verkoopvestigingen in 130 landen.

OFFERTE BIJ RIBOGLAS® IS:

 • Inclusief gratis inmeten
 • Snel en eenvoudig
 • Kostenloos & vrijblijvend
 • Inclusief advies
 • Transparant en helder over
  prijzen en montage

GLASSCHADE?

Glasschade aan huis of bedrijfspand?
Slot kapot, buitensluiting of sleutel afgebroken?

 • Bel onze 24 uurs dienst bel direct: 015 760 06 78
 • Glasschade? Wij helpen bij de afhandeling met uw verzekering!
 • Gecertificeerd personeel, betrouwbaar en deskundig!
 • 24/7 bereikbaar!
 • Advies of vrijblijvende offerte? Neem hier
  contact met ons op.

INFORMATIE

 • Bereikbaarheid

  Riboglas® is op elk moment van de dag bereikbaar. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter of slotenmaker nodig heeft. En dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u. Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen.

 • Vakmanschap

  U laat natuurlijk alleen een vakman of vakvrouw uw glas plaatsen. U kunt pas de beste keuze maken als u een gedegen advies heeft gekregen. Riboglas kan u de juiste glassoort adviseren voor iedere toepassing. Glas is een essentieel onderdeel van uw huis of bedrijfspand.

 • Kwaliteit

  Als u ons inschakelt verwacht u kwaliteit. Anders had u het ook wel door een mannetje in de buurt kunnen laten doen. Wij begrijpen dat. Riboglas levert alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Riboglas is ISO 9001 gecertificeerd. Binnen onze organisatie en binnen ISO 9001 wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

 • Snelheid

  In veel gevallen kan de Glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kunnen direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we uw glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening.

Telefoon:
015-760 10 88

Cyclotronweg 33-37
2629 HN Delft

© Copyright Riboglas® | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau ONS bv
GLASSCHADE? WIJ ZIJN 24 UUR PER DAG, ZEVEN DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR!BEL VOOR INFORMATIE 015 - 760 06 78