Glaszetters gezocht!

Riboglas zoekt glaszetters!

Als glaszetter werk je zelfstandig of in een team en maak je onderdeel uit van een sterk groeiend jong en informeel bedrijf...

Solliciteer Direct Sluiten

SLEUTELS & SLOTEN

ANTI-INBRAAKSTRIPS

Veilig wonen het zou vanzelfsprekend moeten zijn maar dat is het niet. Elk jaar wordt er in Nederland zo’n 100.000 keer ingebroken. Gelukkig kunt u zelf al veel doen om een inbraak en/of herhaling daarvan te voorkomen!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over één of meer van deze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op via Tel. 015 212 64 22 onze PKVW (PolitieKeurmerkVeiligWonen) Monteur komt graag langs om uw wensen en/of mogelijkheden met u door te spreken.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment sleutels en sloten.

SKG ®

Sloten en beslag met het SKG ® merk, gevolgd door een aantal sterren, voldoen aan de eisen die het Politie Keurmerk stelt voor woningen met risicoklasse 1.

CILINDERS

Verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen. Ook in systemen waarmee u voor alle sloten in uw huis kunt volstaan met één sleutel.

HANGSLOTEN

Als noodvoorziening kunnen wij doormiddel van hangslot en een sluitsysteem de woning afdichten terwijl deze toch toegankelijk blijft.

INSTEEKSLOTEN

Slot dat in het hout van de deur wordt gemonteerd in een daarvoor gefreesde of uitgebeitelde holte.

OPZETSLOT/BIJZETSLOT

Een slot dat niet in maar op het hout van de deur wordt gemonteerd. Een slot dat niet in maar op het hout van de deur wordt gemonteerd.

PENSLOT

Pensloten

VEILIGHEIDSBESLAG

Metalen schilden rond de cilinder om hem te beschermen tegen afbreken. De bevestigingsschroeven van dit beslag zitten aan de binnenkant van de deur.

ANTI-INBRAAKSTRIPS

Dit zijn twee in elkaar vallende lange metalen strippen die de kier tussen deur en kozijn afdekken. Dan wordt het moeilijker om er gereedschap tussen te zetten om de deur mee te forceren. Ook kan zo’n strip voorkomen dat het dagslot wordt ‘geflipperd’. Flipperen is een trucje om met een plastic kaartje de dagschoot van een slot terug te laten veren en zo de deur te openen.Onder meer tegen te gaan door het slot in de nachtschoot te draaien, anti-inbraakstrips te monteren of door een bijzetslot te laten plaatsen.

ANTI-INBRAAKSCHROEVEN

Dat zijn schroeven die je maar één kant op kunt draaien, de zogenaamde één-toer-schroeven, of kruiskopschroeven waarvan de kop degelijk is dichtgestopt. Als u deze ten behoeve van onderhoudswerk eruit moet halen, hebt u daar veel meer tijd voor dan een inbreker.

DIEVENKLAUW

Stalen stift aan de scharnierzijde van een deur. Als de deur sluit, valt hij in een bus in het deurkozijn. De deur kan dan niet uit het kozijn gelicht worden. Ook niet als de scharnierpennen verwijderd zijn.

INBRAAKWERENDE SCHARNIEREN

Deze scharnieren bevatten een nok, die voorkomt dat de deur eenvoudig uit het kozijn kan worden getrokken.

Voor meer informatie, bel ons: 015 760 06 78

OFFERTE BIJ RIBOGLAS® IS:

 • Inclusief gratis inmeten
 • Snel en eenvoudig
 • Kostenloos & vrijblijvend
 • Inclusief advies
 • Transparant en helder over
  prijzen en montage

GLASSCHADE?

Glasschade aan huis of bedrijfspand?
Slot kapot, buitensluiting of sleutel afgebroken?

 • Bel onze 24 uurs dienst bel direct: 015 760 06 78
 • Glasschade? Wij helpen bij de afhandeling met uw verzekering!
 • Gecertificeerd personeel, betrouwbaar en deskundig!
 • 24/7 bereikbaar!
 • Advies of vrijblijvende offerte? Neem hier
  contact met ons op.

INFORMATIE

 • Bereikbaarheid

  Riboglas® is op elk moment van de dag bereikbaar. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter of slotenmaker nodig heeft. En dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u. Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen.

 • Vakmanschap

  U laat natuurlijk alleen een vakman of vakvrouw uw glas plaatsen. U kunt pas de beste keuze maken als u een gedegen advies heeft gekregen. Riboglas kan u de juiste glassoort adviseren voor iedere toepassing. Glas is een essentieel onderdeel van uw huis of bedrijfspand.

 • Kwaliteit

  Als u ons inschakelt verwacht u kwaliteit. Anders had u het ook wel door een mannetje in de buurt kunnen laten doen. Wij begrijpen dat. Riboglas levert alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Riboglas is ISO 9001 gecertificeerd. Binnen onze organisatie en binnen ISO 9001 wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

 • Snelheid

  In veel gevallen kan de Glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kunnen direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we uw glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening.

Telefoon:
015-760 10 88

Cyclotronweg 33-37
2629 HN Delft

© Copyright Riboglas® | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau ONS bv
GLASSCHADE? WIJ ZIJN 24 UUR PER DAG, ZEVEN DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR!BEL VOOR INFORMATIE 015 - 760 06 78