Glaszetters gezocht!

Riboglas zoekt glaszetters!

Als glaszetter werk je zelfstandig of in een team en maak je onderdeel uit van een sterk groeiend jong en informeel bedrijf...

Solliciteer Direct Sluiten

VENTILATIEROOSTERS

Voor uw gezondheid is een goede luchtkwaliteit erg belangrijk. Om vocht of vervuilde lucht af te voeren is ventileren met verse lucht de beste oplossing. U kunt natuurlijk ook een raampje open zetten, maar dat doet u niet graag als u niet thuis bent. Ventilatie door middel van roosters is dus ook nog eens inbraakwerend. Het ventilatierooster dient tevens als insectenwering, door de ronde perforatiegaatjes in de airclip, zoals u op de afbeeldingen kunt zien.

Hier vindt u ons assortiment ventilatieroosters. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een of meer van deze producten? Neemt u dan contact met ons op via tel. 015 – 212 64 22

MULTI AIR CLASSIC 14

multiairclassic14Thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met traploos regelbare afdichtingscilinder en voorzien van een eenvoudig afneembare binnenkap (Airclip) voor een reiniging bij klein onderhoud. De draaicilinder is eveneens gemakkelijk uitneembaar voor totale reiniging bij groot onderhoud, zonder dat het rooster dient gedemonteerd te worden uit het kozijn of het glas. Bediening: Hendel, koord of stang. Glasaftrek: 92 mm. Totale hoogte: 107 mm Diepte: 90 mm. Kalfplaatsing: 135 mm.

JUNIOR 150 CLASSIC

junior150Thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met traploos regelbare afdichtingscilinder en voorzien van een eenvoudig afneembare binnenkap (Airclip) voor een reiniging bij klein onderhoud. De draaicilinder is eveneens gemakkelijk uitneembaar voor totale reiniging bij groot onderhoud, zonder dat het rooster dient gedemonteerd te worden uit het kozijn of het glas. Bediening: Hendel, koord of stang. Glasaftrek: 79 mm. Totale hoogte: 94 mm Diepte: 73 mm. Kalfplaatsing: 94 mm. Raam/deuraanslag: 107 mm.

JUNIOR SL (DEZE WORDT VERVANGER DOOR FLATAIR)

juniorslVolledig vlak, thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met traploos regelbare afdichtingscilinder en voorzien van een eenvoudig afneembare binnenkap (Airclip) voor een reiniging bij het onderhoud. Het rooster is specifiek ontwikkeld voor schuiframen. Bediening: Hendel, koord of stang. Glasaftrek: 107 mm. Totale hoogte: 122 mm. Diepte: 33 mm. (glasgoot 33 en 36 mm hebben een diepte van 42 mm) Kalfplaatsing: 122 mm.

DUCOTON 10

ducotron10Thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met soft-line design buitenprofiel, voor toepassing in zowel houten-, aluminium- als kunststoframen. Het symmetrisch binnenrooster, dat eenvoudig met de hand afneembaar is, doet tevens dienst als insectenwering. Perfekte wind- en waterdichtheid wordt verzekerd door vier borstels met een extra finseal inlage. Bediening: Hendel, koord of stang (traploos regelbaar) Glasaftrek: 80 mm. Glasgoot: 12/21/26/30 mm / met kalfprofiel 21 mm/ met aanslagprofiel. Roosterhoogte: 94 mm/ 104 mm met kalfprofiel/ 119 mm met aanslagprofiel.

DUCOTON 18

ducotron18Thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met soft-line design buitenprofiel, voor toepassing in zowel houten, aluminium als kunststoframen. Het symmetrisch binnenrooster, dat eenvoudig met de hand afneembaar is, doet tevens dienst als insectenwering. Perfecte wind- en waterdichtheid wordt verzekerd door 4 borstels met een extra finseal inlage. Bediening: Hendel, koord of stang. (traploos regelbaar) Glasaftrek: 120 mm. Glasgoot: 26/30 mm / met kalfprofiel 21 mm/ met aanslagprofiel. Roosterhoogte: 136 mm/ 161 mm met aanslagprofiel.

DUCOTON 12

ducoflat12Thermisch geïsoleerd klepventilatierooster, volledig vlak, ontwikkeld voor toepassing in zowel houten, aluminium als kunststof schuiframen. Het binnenrooster, dat met de hand afneembaar is, doet tevens dienst als insectenwering. Optimale thermische onderbreking wordt verzekerd door een scharnierende, dubbelwandige kunststofklep voorzien van zachte lip in coëxtrusie. Bediening: Vlakke hendel-, gewone hendel-, koord-, stangbediening. (traploos regelbaar) Glasaftrek: 100 mm. Glasgoot: 26/30/34 mm / met kalfprofiel 21 mm. Roosterhoogte: 116 mm.Roosterhoogte: 136 mm/ 161 mm met aanslagprofiel.

Voor meer informatie, bel ons: 015 760 06 78

OFFERTE BIJ RIBOGLAS® IS:

 • Inclusief gratis inmeten
 • Snel en eenvoudig
 • Kostenloos & vrijblijvend
 • Inclusief advies
 • Transparant en helder over
  prijzen en montage

GLASSCHADE?

Glasschade aan huis of bedrijfspand?
Slot kapot, buitensluiting of sleutel afgebroken?

 • Bel onze 24 uurs dienst bel direct: 015 760 06 78
 • Glasschade? Wij helpen bij de afhandeling met uw verzekering!
 • Gecertificeerd personeel, betrouwbaar en deskundig!
 • 24/7 bereikbaar!
 • Advies of vrijblijvende offerte? Neem hier
  contact met ons op.

INFORMATIE

 • Bereikbaarheid

  Riboglas® is op elk moment van de dag bereikbaar. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter of slotenmaker nodig heeft. En dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u. Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen.

 • Vakmanschap

  U laat natuurlijk alleen een vakman of vakvrouw uw glas plaatsen. U kunt pas de beste keuze maken als u een gedegen advies heeft gekregen. Riboglas kan u de juiste glassoort adviseren voor iedere toepassing. Glas is een essentieel onderdeel van uw huis of bedrijfspand.

 • Kwaliteit

  Als u ons inschakelt verwacht u kwaliteit. Anders had u het ook wel door een mannetje in de buurt kunnen laten doen. Wij begrijpen dat. Riboglas levert alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Riboglas is ISO 9001 gecertificeerd. Binnen onze organisatie en binnen ISO 9001 wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

 • Snelheid

  In veel gevallen kan de Glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kunnen direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we uw glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening.

Telefoon:
015-760 10 88

Cyclotronweg 33-37
2629 HN Delft

© Copyright Riboglas® | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau ONS bv
GLASSCHADE? WIJ ZIJN 24 UUR PER DAG, ZEVEN DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR!BEL VOOR INFORMATIE 015 - 760 06 78