telefoon icon whatsapp offerte aavragen icon
Skip to main content

DIENSTEN

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

Riboglas biedt als glaszetter en als slotenmaker een 24/7 spoed service. In de hele regio (Delft & Haaglanden) zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse. Wij zijn naast slotenmaker en glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun.

Riboglas biedt als glaszetter en als slotenmaker een 24/7 spoed service.

Een kapot raam of ruit? Riboglas komt uw glas met spoed vervangen of repareren! 24/7 service. In 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft.

RIBOGLAS heeft verschillende glassoorten op voorraad beschikbaar. Daardoor kunnen wij direct voor u aan de slag als u op maat gesneden glas nodig heeft. Als u uw bestelling in de ochtend doorgeeft, dan staat het in de middag voor u klaar.

Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas. Het vocht tussen dubbel glas is niet te verwijderen tussen de glasplaten. Het is aan te raden de ruit te vervangen. Het vervangen van dubbel glas kan Riboglas Glashandel voor u uitvoeren!

Riboglas komt uw slot (cilinder etc) met spoed vervangen in de regio Den Haag, Delft en Zoetermeer. 24/7 spoedservice, in 30 minuten ter plaatse!

U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Onze collega’s zullen de situatie ter plaatse inspecteren en met de passende oplossing komen.

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor één of meer van onze producten?

Beschikt u niet over de maten van het glas, of dergelijke? Vul dan enkel uw persoonlijke informatie in en wij nemen contact met u op.

Onze monteur komt langs om u wensen en/of mogelijkheden met u door te nemen. Vandaar uit volgt een vrijblijvende offerte.

  • Inclusief gratis inmeten
  • Snel en eenvoudig
  • Kostenloos & vrijblijvend
  • Inclusief advies
  • Transparant en helder over prijzen en montage