telefoon icon whatsapp offerte aavragen icon
Skip to main content

Richard Doerga, oprichter van Riboglas Glashandel BV kwam in zijn tienerjaren in het glas terecht. Op zijn 13 e kreeg Richard werk als kassenbouwer bij Jos van Etten in het Westland. Hier leerde hij de fijne kneepjes van het vak op een snelle manier.

Na wat jaren in de kassenbeglazing te hebben gewerkt, begon Richard op zijn 18 e voor zichzelf. Al snel waren er twee beglazingteams aan het werk in de kassenbeglazing en werd duidelijk dat het vooral seizoenswerk was.

Vanuit deze gedachten werd de overstap gemaakt naar de nieuwbouw en ontstond de glashandel. Vanuit een kantoor aan huis was het vooral “meters maken” en kwamen de grote bouwputten en hele nieuwbouw blokken bij. Het doel in de beginjaren was naam maken en een team opbouwen met gemotiveerde en hardwerkend personeel.

Sinds de oplevering eind 2003 is Riboglas Glashandel BV gevestigd aan de Cyclotronweg te Delft. Vanuit deze nieuwe locatie hebben we gaande weg een omslag gemaakt van nieuwbouw naar renovatiewerkzaamheden. Tot vandaag de dag werken wij hier met een goed team aan diverse opdrachten en hebben wij een mooi en divers klantenbestand kunnen opbouwen.

Ons doel voor de komende jaren, blijft het uitvoeren van projecten voor zowel de particulieren als bedrijven in Delft en de regio Haaglanden.

Wie zijn wij

RIBOGLAS Glashandel
Maak kennis met Ons Team

Richard Doerga
DIRECTEUR/ EIGENAAR
Danielle Doerga
DIRECTEUR/ EIGENAAR