Glas Delft

Home Glas Delft

Een kapot raam of ruit in Delft? GLAS VERVANGEN & (SPOED)REPARATIE. BEL 015-7600988

Een kapot raam of ruit in Delft? Bel direct 015-7600988 en Riboglas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren! Onze glaszetters staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om particulieren en/of bedrijven met glasschade, in de gehele regio Haaglanden te helpen. Als u nu belt zijn wij binnen 30 minuten bij u in Delft ter plaatse en helpen u direct.

GLASSCHADE? Kies voor de 10 zekerheden van Riboglas®

 • Wij repareren glasschades aan uw woning winkel en bedrijfspand
 • Riboglas® is 24/7 bereikbaar op 015-7600988
 • Binnen 30 minuten bij u ter plaatse
 • Direct hulp (reparatie of noodvoorziening)
 • U ontvangt vooraf een prijsopgave
 • Gecertificeerd betrouwbaar en deskundig personeel
 • Gratis inmeten
 • Wij helpen bij de afhandeling met uw verzekering!
 • Wij repareren ook sloten en verhelpen inbraakschade.
 • Na afloop ruimen we alles netjes op en voeren het oude glas af.
SNEL

Enkelglas Figuurglas Spiegels Veiligheidsglas zoals draadglas en gelaagdglas allen direct leverbaar!

ONZE VISIE

Transparant en helder over prijzen en montage!
24/7 bereikbaar!

REGIO & BEREIKBAARHEID

Riboglas® is centraal in Haaglanden gevestigd en met onze meerdere serviceteams in de gehele regio Haaglanden zijn we binnen 30 minuten bij u in Delft. U kunt Riboglas® is op elk moment van de dag bereiken via 015-7600988. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter nodig heeft. En dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u… Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen.

Bel direct onze 24 uurs dienst: 015-7600988

ENKEL- EN DUBBELGLAS VERVANGEN

U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Onze collega’s zullen de situatie ter plaatse inspecteren en met de passende oplossing komen. Alles in overleg met u uiteraard. In veel gevallen kan onze glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kan direct op maat gesneden en gemonteerd worden. Mochten we uw glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening.

KOSTEN & AFHANDELING MET UW VERZEKERING

De kosten voor de spoedreparatie worden vooraf met u besproken. Indien van toepassing nemen wij contact met uw verzekering op, om de schade te verhalen en nemen al het papierwerk voor u uit handen. Dus bel ons 015-7600988 en wij regelen verder alles voor u.

Een kapot raam of ruit? Riboglas® komt uw glas met spoed vervangen of repareren! 24/7 service, in 30 minuten ter plaatse regio Den Haag – Delft.

GLAS VERVANGEN DOOR RIBOGLAS®

Enkel en dubbel glas vervangen

U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Onze collega’s zullen de situatie ter plaatse inspecteren en met de passende oplossing komen. Alles in overleg met u uiteraard.

Kosten & contact

De kosten voor de spoedreparatie worden vooraf met u besproken. Indien van toepasing nemen wij contact met uw verzekering op, om de schade te verhalen.

Afhandeling met uw verzekering inbegrepen

Wij zijn naast slotenmaker of glaszetter ook contactpersoon met uw verzekering en indien gewenst handelen wij al het papierwerk direct met hun

Een offerte snel & gemakkelijk op maat wanneer glas vervangen niet direct nodig is

Minder haast? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor één of meer van onze producten?

Beschikt u niet over de maten van het glas, of dergelijke? Vul dan enkel uw persoonlijke informatie in en wij nemen contact met u op.

Onze monteur komt langs om u wensen en/of mogelijkheden met u door te nemen. Vandaar uit volgt een vrijblijvende offerte.

 • Inclusief gratis inmeten
 • Snel en eenvoudig
 • Kostenloos & vrijblijvend
 • Inclusief advies
 • Transparant en helder over prijzen en montage
Persoonlijke informatie


Aanvullende informatieKies uw product en dienst

FiguurglasEnkelglasDubbele beglazingIsolatieglasVeiligheidsglasGelaagdklasGehardglasKeuken achterwandenVentilatieroostersSleutels & slotenDeuren & puienVoorzetramenKlepramen & DraairamenHR Glas
Glas vervangenGlas op maatLek isolatieglas vervangenSloten vervangen

* deze velden zijn verplicht