Pilkington Dealer

Home Pilkington Dealer

Landelijk netwerk

aan Pilkington dealers

De Pilkington dealers zijn vakmensen die weten waar zij het over hebben en kunnen u van deskundig advies voorzien. Het lijkt immers allemaal zo eenvoudig, maar iedere situatie vraagt om een eigen vakkundige oplossing!

Pilkington informeerd en traint haar dealers voortdurend en zorgt zo dat ze aan haar én uw hoge kwaliteitsverwachtingen blijven voldoen. een Pilkington dealer biedt u kwaliteit in glas en kwaliteit in service, nu en in de toekomst.

Dubbelglas draagt bij aan de vermindering van uw energieverbruik
Met glas maken we het leven mooier

Glas is een uniek materiaal: het laat licht door en creëert comfort. Met glas richten we ruimtes in, geven we vorm aan het licht, beperken we onze energiekosten en beschermen we mens en omgeving. Voor vrijwel alle delen van uw huis geldt dat het energieverbruik sterk verminderd kan worden met behulp van ons dubbelglas.

Mogelijkheden van glas

Naast energiebesparing zijn er nog een wereld aan andere mogelijkheden met glas. Zoals zonwering, geluidwering, brandwering, veiligheid en bescherming, maar ook zelfreinigend glas. Er is zelfs een innovatief systeem waarbij de zonwering in het dubbelglas geïntegreerd is, dat biedt uitstekende zonwerende eigenschappen en de zonwering wordt niet vies en hoeft u dus nooit meer schoon te maken.

Waar staat Pilkington voor

De Hermitage Amsterdam, de Ziggo Dome en de Algemene Rekenkamer. Zo maar drie prestigieuze gebouwen waarvoor Pilkington Benelux het glas heeft geleverd. Ook in andere bedrijfspanden, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, hotels, scholen, sportcentra, musea en natuurlijk woningen vindt u Pilkington glas. Opgericht in 1826 heeft Pilkington zich ontwikkeld tot internationaal toonaangevend glasproducent. Daarom is Pilkington inmiddels synoniem met glas. Innovatie en de zorg voor de wereld om ons heen staan altijd centraal. Aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de organisatie.

De essentie van het beleid van Pilkington is dat de medewerkers en leveranciers bij beslissingen een zorgvuldige afweging maken tussen mens, bedrijf en omgeving. Door het maken van bewuste keuzes wil Pilkington een rol spelen in het bewerkstelligen van een betere wereld. Pilkington maakt deel uit van de NSG Group. De NSG Group vervaardigt glas en beglazingsproducten voor de bouw-, auto- en speciaalglasmarkt in 29 landen op vier continenten. Wereldwijd heeft de NSG Group circa 28.500 medewerkers en verkoopvestigingen in 130 landen.

Een offerte snel & gemakkelijk op maat

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Persoonlijke informatie

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, doc, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Aanvullende informatie

  Kies uw product en dienst

  Kies uw product en dienst(Vereist)
  Kies uw product en dienst(Vereist)
  Toestemming(Vereist)
  Bel onze
  24 uurs spoed dienst
  • Gecertificeerd personeel
  • Betrouwbaar en deskundig!
  • 24/7 bereikbaar!
  • Advies of vrijblijvende offerte? Neem hier contact met ons op.